Kapalıçarşı 2 Kasım 2009 Özeti

Cemal’in “Diyar benimle evleniyor” demesiyle evin ortasına bomba düşmüş gibidir. Baştan beri kendisine oyun oynandığını düşünen Mustafa bunun altında kalmayacaktır. Osman bir an önce oradan kurtulmak ister ve hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır.

Ama herkesten daha şaşkın olan Diyar’la Cemal’dir. Sucuk tüccarı damat adayından kurtulmak için ortaya atılan evlilik lafı kontrolden çıkar. Sonunda iş, ikisinin de hesap edemediği bir noktaya gelir. Yoksa ciddi ciddi evlenecekler midir? Kimse farkında olmasa da bu ihtimale en çok bozulan Yasemin’dir. Cemal’e duyduğu gizli aşk nedeniyle olan bitene daha fazla dayanamaz ve babasını çok kızdıracak bir şey yapar.

Öte yandan Ziya’nın eve çağırıp, “Cemal’le uğraşma” diyerek kovduğu Timur intikam peşindedir. Kurduğu sinsi plan tıkır tıkır işlerken o uzaktan keyifle izlemektedir. Ve asıl bomba şimdi patlar.



Kapalıçarşı 2 Kasım 2009 Özeti

Bu videonun adresi:

Sizde yorum yazabilirsiniz




Subscribe with Google Subscribe with My Yahoo! My MSN My MSN Subscribe with NewsGator Subscribe with My AOL Subscribe with Rojo Subscribe with Bloglines
Add to Technorati Favorites yemek tarifleri